Бившият мъж на Софи Маринова нарами Калашник. Тодор Давидов-Гринго, който

...
Бившият мъж на Софи Маринова нарами Калашник. Тодор Давидов-Гринго, който
Коментари Харесай

СМЕШКО: Гринго на Софка нарами „Калашник”, изживява се като мутра

Бившият мъж на Софи Маринова нарами Калашник. Тодор Давидов-Гринго, който съвсем година лежа в пандиза в Германия, се завърна у нас в разгара на лятото и незабавно се забърка в неприятности.  Той бе задържан при започване на след сигнал за нахлуване и изкара няколко дни в ареста, а след това бе освободен тихомълком.
„ Уикенд “ научи, че мъжагата сега живее на квартира в София, а преди дни се похвали със фотоси по какъв начин е в ръцете си държи два автомата „ Калашников ”.

Бабаитът се изживява като мутра и постоянно се саморазправя с клети жители. Гринго ту изнудва, ту бие хората, като по-късно бързо го арестуват, само че още по-бързо излиза на независимост. В пандиза Тодор Давидов към този момент се усеща като вкъщи си и никак не се опасява, че ще го опандизят за следващ, само че не и за финален път.

„ Не ме е боязън от никого. Ще върша каквото си реша. Като нервират няма по какъв начин да не изядат някой тупаник, не мога да си заставам добродушно, експлозивен съм “ – оправдавал се мургавелкото с по-обемисто от Корана крими досие.

Софи Маринова на няколко пъти даваше всичките си пари да измъкне обичания си от кашите, в които се забърква, само че и на нея й писна и го заряза. Запознати издават, че Гринго не бил удовлетворен, че Софка го претърпя и желал да се върне при нея. Все отново тя му осигуряваше разточителен живот, който в този момент му липсва. Влюбената гласовита циганка бе много наивна във връзка с бабаита и му прощаваше всички побоища, които той й нанесе, а те не бяха един или два.

Давидов е осъждан за рекет през 2018 година После на няколко пъти бе задържан за побоища, само че съумя да се измъкне с условни присъди. Според осведомени в Германия Тодор Давидов е бил в пандиза поради трафик на хора. Публична загадка е, че Гринго в предишното постоянно е изнасял девойки, които да проституират в Германия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР