Бившият мъж на Софи Маринова нарами калашник. Тодор Давидов –Гринго,

...
Бившият мъж на Софи Маринова нарами калашник. Тодор Давидов –Гринго,
Коментари Харесай

Същинска мутра! Бабаитът Гринго на Софка нарами калашници

Бившият мъж на Софи Маринова нарами калашник. Тодор Давидов –Гринго, който съвсем година лежа в пандиза в Германия, се завърна у нас в разгара на лятото и незабавно се забърка в неприятности. Той бе задържан след сигнал за нахлуване и изкара няколко дни в ареста, а след това бе освободен тихомълком.

„ Уикенд “ научи, че мъжагата сега живее на квартира в София, а преди дни се похвали със фотоси по какъв начин в ръцете си държи два автомата „ Калашников “.

Бабаитът се изживява като мутра и постоянно се саморазправя с клети жители. Гринго ту изнудва, ту бие хората, като по-късно бързо го арестуват, само че още по-бързо излиза на независимост. В пандиза Тодор Давидов към този момент се усеща като вкъщи си и никак не се опасява, че ще го опандизят за следващ, само че не и за финален път.

„ Не ме е боязън от никого. Ще върша каквото си реша. Като нервират няма по какъв начин да не изядат някой тупаник, не мога да си заставам добродушно, експлозивен съм “ – оправдавал се мургавелкото с по-обемисто от Корана крими досие.

Софи Маринова на няколко пъти даваше всичките си пари да измъкне обичания си от кашите, в които се забърква, само че и на нея й писна и го заряза. Запознати издават, че Гринго не бил удовлетворен, че Софка го претърпя, и желал да се върне при нея. Все отново тя му осигуряваше разточителен живот, който в този момент му липсва. Влюбената гласовита циганка бе много наивна във връзка с бабаита и му прощаваше всички побоища, които той й нанесе, а те не бяха един или два.

Давидов е осъждан за рекет през 2018 година После на няколко пъти бе задържан за побоища, само че съумя да се измъкне с условни присъди. Според осведомени в Германия Тодор Давидов е бил в пандиза поради трафик на хора. Публична загадка е, че Гринго в предишното постоянно е изнасял девойки, които да проституират в Германия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР