Бившият любим на принцеса Даяна, 64-годишният майор Джеймс Хюит пристигна

...
Бившият любим на принцеса Даяна, 64-годишният майор Джеймс Хюит пристигна
Коментари Харесай

Бивш любим на принцеса Даяна пристигна в Украйна с хуманитарна мисия

Бившият обичан на принцеса Даяна, 64-годишният майор Джеймс Хюит дойде в Украйна, с цел да помогне на хора, потърпевши от войната и останали без дом.

 

Хюит към този момент извърши една филантропична задача за организацията " Help4Ukraine " и ще се върне още веднъж в страната преди Коледа, написа Daily Mail.

 

Джеймс Хюит работи с благотворителната организация, учредена от 67-годишния публицист и деятел лорд Никълъс Монсън, която води нуждаещите се хора на безвредно място, а също по този начин закупува медикаменти и линии.

 

„ Джеймс Хюит не взе участие в идеята за персонална популярност, той прави добра работа за общото богатство и преди Коледа ще пристигна още веднъж в Украйна “, сподели лорд Монсън.

 

В първото си обществено изказване по отношение на тези задачи Хюит изяснява по какъв начин протича всяка филантропична интервенция. Колона от четири автомобила, натоварени с здравно съоръжение, с по двама водачи всеки, потегля от Лвов и се насочва на изтощително пътешестване към Източна Украйна.

 

Хюит споделя, че е изцяло ясно с провокациите и компликациите.

 

„ Изминахме близо 400 км за три дни “, споделя той за последната си задача, когато конвоят е достигнал покрай атомната електроцентрала „ Запорожие “, която към момента е под съветски надзор. Хюит споделя, че при тази задача са взели 36 бежанци дружно с котка и куче. Сред избавените е била учителка на британски език на име Ирина, която е живяла " в мазе повече от месец, без вода, без електричество, без отопление, без газ за готвене и без чисти облекла. Апартаментът й е бил опустошен ", споделя той.

 

По-рано Хюит основава и лична благотворителна организация HOP (Humanitarian Online Payments), която също оказва помощ на потърпевшите украинци. В задачата взе участие и някогашният гвардейски офицер Стюарт Ричардсън, чийто татко, бригаден военачалник Питър Стюарт Ричардсън, преди време е ръководел сходна организация, спасяваща хора в Афганистан, написа изданието.

 

„ Ние посещаваме всички кътчета в Украйна, в това число региони покрай фронтовата линия, с цел да намерим и да помогнем на украинците, които желаят да избягат от Путин. Това е значима работа и ние се гордеем, че можем да допринесем най-малко малко “, споделя Хюит и Стюарт Ричардсън.

 

Припомняме, че Джеймс Хюит като млад офицер от придворната конница стана прочут откакто принцеса Даяна призна в скандално за си времето изявление, че е имала петгодишна връзка с него сред 1986 година и 1991г.

Източник: Actualno.com

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР