Бившият лидер на ГЕРБ във Врачанско Петя Аврамова за пореден

...
Бившият лидер на ГЕРБ във Врачанско Петя Аврамова за пореден
Коментари Харесай

Ти да видиш! Петя Аврамова стана голям началник в АЕЦ „Козлодуй“, сега ѝ търсят подчинени

Бившият водач на ГЕРБ във Врачанско Петя Аврамова за следващ път потвърди, че е гърмян заек и не се предава толкоз елементарно, откри изследване на организация BulNews.
Дългогодишният депутат изненадващо падна в канала преди към година и от този момент в обществото остана усещането, че е потънала в размишления за завършилата й ненадейно политическа кариера. Във Враца даже потегли слух, че от позор се е изселила от града, само че това бързо бе опровергано.
Разследване на медията ни обаче откри, че Петя Аврамова въобще не си губи времето в разбори на миналите години, а бързо се е ориентирала към друга печеливша позиция. Някак тихомълком някогашният регионален водач на ГЕРБ е почнал работа в АЕЦ „ Козлодуй “. Това се е случило още през ноември 2023 година, само че за него знаят единствено хората, които я засичат всяка заран да пътува в служебните рейсове от Враца до Атомната централа.
Там някогашният районен министър е шеф на отдел „ Нови планове “. На този стадий няма подчинени и по тази причина е извънредно забавно какво прави през работно време пробивната госпожа. Не е за занемаряване и фактът, че заплата й е близо 8 000 лв. и по този индикатор тя заема почтено място в йерархията в централата. Очевидно е било въпрос на незабавен порядък да не бъде изтърван подобен потвърден експерт и по тази причина толкоз стремително е била назначена в този обект от национално значение.
Има обаче нещо, което провокира повече мнения измежду сътрудниците й. Разбира се, тематиката за заплатата е тучна, защото на процедура тя е самичък шеф на себе си и към момента не може да разкрие в цялост своите качества, само че друго храни личния състав в администрацията.
Всички се питат за какво тя пътува всеки ден сред Враца и Козлодуй, а не остава да спи в личния си блок в крайдунавския град. Наскоро строителната компания „ Корект “ приключи жилищна кооперация, чиито вложител е близкият им фамилен другар Петя Аврамова. Сградата беше вдигната за рекордно кратни периоди с решителната помощ на компрометираната кметичка Маринелка Николова. Обектът към този момент има Акт 16 и няма спънка Аврамова да остане да нощува там.
И с просто око е видно, че фрагментите на ГЕРБ даже и след края на политическата си кариера демонстрират удивителната дарба да получават най-хубавото от живота, без значение дали са част от тима на Бойко Борисов. Очевидно в този отбор даже отстранените играчи знаят по какъв начин се пласират, въпреки и на непознат терен…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР