Бившият лекар на Байерн Мюнхен и германския национален тим Ханс-Вилхелм

...
Бившият лекар на Байерн Мюнхен и германския национален тим Ханс-Вилхелм
Коментари Харесай

Страхотна атака по Пеп Гуардиола, бил „слаб и живеел в страх

Бившият доктор на Байерн Мюнхен и немския народен отбор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт нападна свирепо мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. В биографията си, която бе оповестена неотдавна в Германия, светилото в спортната медицина разкрива любопитни детайлности от престоя на двамата в Байерн Мюнхен.

Мюлер-Волфарт бе в Байерн в продължение на цели 38-години, само че напусна точно по времето на Гуардиола. Двамата по този начин и не откриха общ език, а връзките им ставаха все по-обтегнати с течение на времето.

„ Гуардиола нямаше никаква има вяра в мен и екипа ми. От една страна той не показваше никакъв интерес към медицинските въпроси в тима, а от друга, той искаше от нас чудеса “, написа докторът в книгата си.

Волфарт и Гуардиола влязоха в съществени пререкания по отношение на Тиаго Алкантара и контузията му, което накара треньора да изпрати футболиста да се лекува в Испания.

„ Още на третия път, в който се видяхме, Гуардиола пристигна при мен и стартира да крещи към мен с много обвинителен и нападателен звук. Той ми сподели: „ Какво става тук? Мислех, че пристигам в един от най-хубавите медицински щабове в света, а сега имаме две дълготрайни травми! “

„ Мисля, че Гуардиола е човек, на който липсва убеденост. Човек, който ще направи всичко допустимо да прикрие това от другите. ИМенно поради това той живее в непрекъснат боязън, не толкоз от загуба, само че от това да не загуби силата и властта си “, сподели още някогашният доктор на Байерн Мюнхен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР