Бившият легендарен аржентински нападател Ернан Креспо смята, че светът на

...
Бившият легендарен аржентински нападател Ернан Креспо смята, че светът на
Коментари Харесай

Ернан Креспо: Футболът е длъжник на Меси, той заслужава титла от Мондиала

Бившият именит аржентински нападател Ернан Креспо счита, че светът на футбола е дебитор на Лионел Меси и че би било идеално той да си тръгне с купата от Световното състезание в Катар.

" Мисля, че той заслужава всичко във футбола, тъй като той е вид състезател, който демонстрира почитание към всички, към съперниците, към разпоредбите, към почитателите, към клуба и към страната, която съставлява. Не знам какво ще се случи на Световното състезание, само че мисля, че футболът му е дебитор, той заслужава международната купа. Нашите усеща като аржентинци тази година са елементарни: желаеме Лео Меси да завоюва купата, а по-късно желаеме Аржентина да завоюва. Той е преди всичко, по-важно е да си тръгне с трофей. Той беше част от нас през последните 15 години и в действителност го заслужава ", сподели някогашният нападател на Милан.
 Ще бъде ли осъден? ФИФА взе решение за Меси след изцепките му в мача с Нидерландия
Ще бъде ли осъден? ФИФА взе решение за Меси след изцепките му в мача с Нидерландия

От ФИФА взеха решение да не постанова наказания след случаите

47-годишният Креспо игра с Меси в два шампионата, Световното състезание в Германия през 2006 година и Копа Америка през 2007 година

" Играх с него на Световното състезание през 2006 година, тогава той преди малко беше спечелил Световното състезание до 20 години с Аржентина и незабавно беше изпратен в старшия тим. Беше доста млад и доста свенлив. Но още тогава се видя, че има почитание към футбола. Всички към него станаха по-добри играчи, толкоз е просто ", споделя Креспо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР