Бившият крал на порно Рон Джереми е в толкова лошо

...
Бившият крал на порно Рон Джереми е в толкова лошо
Коментари Харесай

Рон Джеръми ще бъде освободен в „частна резиденция“ със замразен случай на изнасилване и влошаващо се здраве

Бившият крал на порно Рон Джереми е в толкоз неприятно здраве, че в този момент ще бъде освободен в „ частна резиденция “, след по-малко от година откакто публично беше разгласен за незапознат да бъде изправен пред съда по повече от 30 точки за полово посягане.

Джеръми, който страда от деменция и беше подложен под аставник по-рано тази година, е бил в централния мъжки затвор в центъра Лос Анджелис в продължение на месеци, до момента в който чакаше предопределение в държавно здравно заведение. Но в петък арбитър удовлетвори молба за освобождение на 70-годишния мъж в частна резиденция, където ще получава „ денонощна здравна помощ “, откакто беше решено, че „ никое здравно заведение няма да го вземе “, съгласно e -поща, получена от The Times.

И-мейлът, написан до жертвите в наказателното дело на Джеръми от заместник-командир на окръг Лос Анджелис. адв. Пол Томпсън означи, че „ здравното положение на Джереми се е влошило до степен, че той е прикрепен на легло “. Томпсън цитира опасения за публичната сигурност, когато възрази против предлагането за освобождение на Джереми, което беше подадено от името на Джереми от службата на окръжния публичен страж, само че беше отхвърлено съгласно имейла.

Томпсън отхвърли да бъде интервюиран и Консерваторът на Джереми отхвърли коментар. Говорител на Public Guardian, който попада под ръководството на отдела за психологично здраве на окръг Лос Анджелис, не беше открит за коментар в петък.

Адвокатът на Джереми сподели, че не знае тъкмо какъв вид „ частна резиденция “ има клиентът му ще бъде освободен или какви ограничения за сигурност ще има това оборудване, в случай че има такива.

Джеръми беше упрекнат за първи път в голям брой обвинявания в полово посягане през 2020 година, упрекнат в нахлуване на четири дами, които е срещнал в питейни заведения по Sunset Събличат се в Западен Холивуд, от време на време в баните. Твърди се, че Rainbow Room Bar & Grill е главното му място, съгласно правосъдните регистри. Барът сега е съден от няколко дами за немарливост по отношение на хипотетичното държание на Джереми там.

Обвиненията против Джеръми се разраснаха, откакто десетки дами се свързаха с шерифския отдел на окръг Лос Анджелис с обвинявания в опипване и обезчестяване, траяли десетилетия. Няколко дами в промишленостите за филми за възрастни и секс услуги описаха пред The ​​Times за нападенията, които Джеръми е направил в Лос Анджелис, Лас Вегас, Чикаго и други градове през годините.

Прочетете повече: Заместник-шериф на Лос Анджелис простреля мъж в гърба. Две години по-късно казусът остава отворен

През 2021 година Джереми беше упрекнат по 34 престъпни обвинявания въз основа на обвинявания, повдигнати от 23 разнообразни дами, като най-старото обвиняване датира от 1996 година Обвиненията включваха изказвания, че Джеръми е нападнал дами, до момента в който спят и с непознати предмети. В един случай Джеръми беше упрекнат в осъществяване на непочтено деяние против 15-годишно дете на празненство в Санта Кларита.

Но производството против Джеръми беше замразено през март 2022 година, когато неговият юрист по наказателни каузи Стю Голдфарб, споделил на арбитър, че клиентът му не го е разпознал. Десет месеца по-късно арбитър публично разгласи Джеръми за незапознат да бъде съден.

Решението от петък беше най-хуманният резултат за обвинен, който не е наказан и е изправен пред необратимо утежняване на здравето, сподели Голдфарб.

" Той не е способен да бъде съден и не е потвърдено, че е отговорен, само че е упрекнат в тежко закононарушение. Какво вършиме с него? " — попита Голдфарб. „ Най-важното е по какъв начин защитавате обществото и също толкоз значимо, по какъв начин защитавате неговите цивилен права? Той се озовава в оборудване, което е несъмнено, тъй че обществото не е изложено на риск и не би трябвало да бъде настанен в пандиза. "

Джеръми отхвърли всички непозволени дейности и Голдфарб поддържаше невинността на клиента си в петък.

Тифини Блекнел, шеф по връзките в офиса на окръжния прокурор, сподели, че юристите на Джеръми настояват, че той ще бъде физически некадърен да напусне жилището. Въпреки това тя сподели, че прокурорите „ показаха угриженост, че даже това да е правилно, той може да нападне болногледачи, което се твърди, че се е опитал да направи в други заведения. “

В имейла си Томпсън изрази безпокойствие от окончателното решение стадий от случая към дамите, за които се твърди, че Джеръми е нападнал.

„ Чувствам се доста зле, че сме тук, само че е отвън нашия надзор. Неговото психическо и физическо положение се утежни бързо и ние сме оставени без други благоприятни условия “, написа той. „ Съжалявам, че не можахме да получим цялостна правдивост за вас в съда. “

Регистрирайте се за Essential California за вести, функционалности и рекомендации от L.A. Times и други във входящата ви поща шест дни в седмицата.

Тази история в началото се появи в Los Angeles Times.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР