Бившият краен бранител на Манчестър Юнайтед Фил Невил си припомни

...
Бившият краен бранител на Манчестър Юнайтед Фил Невил си припомни
Коментари Харесай

Невил влязал в остър спор със Сър Алекс след привличането на две издънки

Бившият краен защитник на Манчестър Юнайтед Фил Невил си напомни за случай, в който е влязал в остра борба със Сър Алекс Фъргюсън, откакто шотландецът е привлякал Клеберсон и Ерик Джемба-Джемба.

За разлика от брат си Гари, Фил по този начин и не съумя да стане корав титуляр в селекцията на Фъргюсън, макар че записа над 400 мача за "червените дяволи ". В не дребна степен тази впечатляваща численост се дължи и на поливалентността на играча.

На моменти обаче перферната роля на Невил го е ядосвала, което е довело до нужда на англичанина да организира сериозен диалог със своя управител за бъдещето си.

"В последните си 18 месеца бях към този момент много раздразнителен. На оня стадий да играя по един път на всеки 2-3 седмици просто не беше задоволително. Бях на 27-28 и бях привикнал с ролята, тъй като през огромна част от кариерата си бях заобиколен от впечатляващи играчи ", стартира някогашният защитник.

"Тогава пристигнаха играчи като Клеберсон и Ерик Джемба-Джемба, които също бяха предпочетени пред мен. В оня миг знаех, че няма да го понасям повече. Проведохме диалог със Сър Алекс и макар че ни беше мъчно, взехме решение, че е най-добре да напусна ".

"Беше мъчно решение, тъй като Юнайтед си беше моя клуб. В последна сметка обаче не скърбя, че напуснах ", приключи Невил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР