Бившият конституционен съдия и екс депутат Георги Марков даде обширно

...
Бившият конституционен съдия и екс депутат Георги Марков даде обширно
Коментари Харесай

Маgyar Nemzet: Според Георги Марков намесата на Сорос в Киев доведе до войната с Русия

Бившият парламентарен арбитър и екс народен представител Георги Марков даде обстойно изявление пред унгарския ежедневник " Маgyar Nemzet ".

В изявлението със заглавие: " Георги Марков: Намесата на Сорос в Киев докара до войната с Русия ", българинът, който от години живее в Унгария споделя по какъв начин през далечната 1993 година Сорос обществено споделя, че Русия би трябвало да се унищожи, само че казусът е, че Западните общества не желаят да виждат децата си в ковчези.

Затова НАТО би трябвало да се уголемява на Изток, та да мрат нашите деца, споделя Марков и прибавя: Всъщност, Сорос направи Майдана в Киев през 2014 година и още тогава Украйна загуби Крим.

Ето какво показа Марков за изявлението си в унгарското издание пред Епицентър.бг:

" За мен бе чест, че ме поканиха персонално в редакцията, направиха ми настояща фотография и материала излезе на цяла страница в понеделник, когато се купува най-вече, на хартиен притежател ", съобщи Марков.

И добави: " Интервюто стартира с въпроса за какво България се опита да глоби Унгария с повишение на газовите такси. Отговорих, че това е по идеолигически аргументи. България се ръководи не суверенно, а посредством марионетни държавно управление под контрола на Сорос и Националния демократически институт на Съединени американски щати, който финансира " Америка за България " и чийто представители са в кабинета. Оттук те изпитват ненавист към Орбан и са в общия хор на Сорос против него, даже медиите, близки до управлявашите назовават с обидни думи унгарския министър председател / бел.ред. Весела Чернева го оприличи на животно/. Затова под американска диктовка бе изработен опит посредством тези такси да бъде стопански затруднена Унгария. Сагата приключи с хепи енд по две аргументи. Първо ръководещите се уплашиха от изказването на външния министър Сиярто, че Унгария може да ни наложи несъгласие за Шенген. Второ намеси се персонално Борисов, който е другар с Орбан от 15 години и се чуват постоянно, като го увери, че България ще се поправя и анулира безобразието ".

" В изявлението разясних и Евроизборите, като заявих, че смяната ще е колосална и по-голяма от тази през 1989 година,която засегна единствено соц.лагера. Казах, че първата лястовица на тази смяна е Виктор Орбан, който в речта си в Трансилвания през 2014 година съобщи, че ще прави НЕЛИБЕРАЛНА народна власт, а 2015 година назова мигрантската вълна " троянски кон на тероризма ", уточни той и разясни:

" Орбан на дело за 10 години сподели, че на процедура нелибералната народна власт може да е сполучлива и направи страната си сигурна за живеене, страна, в която ислямисти не тежат глави на учители и свещенници, не убиват в тил мигранти и не изнасилват малолетни като на Запад.

Политиката на Виктор се оказа заразна - кой е мислил, че Мелони ще е министър председател на Италия, че Вилдерс ще завоюва изборите в Холандия, че " Актернатива за Германия " ще е към този момент втора политическа мощ в страната и ще завоюва септември изборите в Саксония, Тюрингия и Бранденбург. Унгарецът стана любим на Тръмп, който го предложения в Тексас да открие форума на Републиканците - СРАС, а в този момент за трети път този конгрес ще се организира в Будапеща с модератор Орбан ".

" Пред " Маgyar Nemzet " заявих, че Конституционните промени в България са задачата на ПП-ДБ, с цел да да овладеят прокуратурата като бухалка против патриотичните водачи. Давам образец с разправата с Тръмп, в този момент преди изборите с Льо Пен и Салвини. Казвам и за ареста на Борисов.

Разказвам за известността на Орбан в България, която почуствах и в обиколките си из страната и в случай че той разгласи че ще приказва в София на площада може стотици хиляди непринудено да дойдат да го слушат.

Като дълготраен състезателен активист, показах и удивление от спортната инфраструктура на Унгария, която е подготвена за Олимпиада, както и терзание, че поради заплаха от тероризъм Париж ще прави Олимпиада под дулата на автомати и бронетранспортьори ", споделя още Марков.

Маgyar Nemzet /в превод " Унгарска нация " / е най четения ежедневен вестник в Унгария. Подчертано закостенял и считан непосредствен до премиера Орбан.

Източник: Маgyar Nemzet/Епицентър.бг

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР