Бившият кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов, който преминава във формацията

...
Бившият кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов, който преминава във формацията
Коментари Харесай

Камбитов се заяде с ГЕРБ: От какво се страхувате?

Бившият кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов, който минава във групировката на Цветан Цветанов "Републиканци за България ", разяснява държанието на ръководещата партия през днешния ден при президента.

"Направи ми усещане, че по време на днешните съвещания при президента с Политическа партия ГЕРБ, представители на ръководещите, един по един, гневно се противопоставяха и оборваха предложенията на Политическа партия „ Републиканци за България “! Явно от нещо се тормозят, очевидно от нещо ги е боязън! Въпросът е за какво!Отговора оставям на Вас! ", написа в обществените мрежи някогашният градоначалник.

ГЕРБ бяха поканени на съвещания при Румен Радев по отношение на подготовката за парламентарните избори тази година.

По време на срещата президентът подразни ГЕРБ с изявлението си, че някогашният втори в партията Цветанов е предизвестил за измами на вота. Присъстващите от страна на партията не останаха длъжни и дадоха отговор на сходни подозрения.

"Искам да подчертая, че с партията на господин Цветанов сме политически съперници. Виждам вашата добра връзка. Ако той в действителност разполага с някакви подозрения и образци за нарушаване на Изборния кодекс, е редно да ги показа с вас. Редно е като виновен български жител да ги показа с виновните институции ", разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Пак стигаме до въпроса за честността на вота на идните парламентарни избори! Всички парламентарно показани...
Публикувахте от в 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР