Бившият кмет на Трън Станислав Николов е окончателно оправдан за

...
Бившият кмет на Трън Станислав Николов е окончателно оправдан за
Коментари Харесай

Кметът на Трън, блъснал 6-годишно дете, окончателно оправдан

Бившият кмет на Трън Станислав Николов е дефинитивно оневинен за причиняване на злополука по несъобразителност отпреди 3 година, когато блъсна с джипа си пред учебното заведение в града 6-годишния тогава Ивайло Стоянов

 

Окръжният съд в Перник удостовери присъдата на първата инстанция, съгласно която Николов е почтен, защото злополуката е станала инцидентно.

“Разочарована съм от българския съд, чаках заслужено и независимо решение ”, разяснява майката на Ивайло Анита Гълъбова. След случая малчуганът е без далак и с половин черен дроб.

На 13 ноември 2015 година на кръстовище край учебното заведение при опит да премине зад рейс, момчето се блъснало в задницата на джипа “Фолксваген Туарег ” на Николов.

“Пострадалият е изскочил ненадейно на пътя, като сега, в който подсъдимият обективно е могъл да го схване, не е разполагал с техническа опция да спре ”, се споделя в решението. В момента на удара Николов карал с 15 км/ч, което съдът приема за съобразена скорост.

Съдът насочва и рецензии към родителите на Ивайло, които го оставили без контрол преди злополуката. “Цената на моята виновност ще си я заплащам цялостен живот, само че не аз съм карала колата на 13 ноември 2015 година ”, сподели майката. / Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР