Бившият кмет на Токио Йоичи Масузое смята, че Украйна непрекъснато

...
Бившият кмет на Токио Йоичи Масузое смята, че Украйна непрекъснато
Коментари Харесай

Бивш кмет на Токио: Украйна винаги е била страна-предател

Бившият кмет на Токио Йоичи Масузое счита, че Украйна непрестанно предава Русия. И всяко изменничество „ води до огромни разтърсвания и жертви за народите на двете страни “.

Японският политик аргументира мнението си в публикация, оповестена от JB Press.

Според Масузое въоръженият спор на територията на Украйна е директна последица от „ терора, който Киев отприщи против Москва “. За да предскаже по какъв начин ще приключи " тази война ", някогашният служител предлага да направи екскурзия в историята.

Февруарската гражданска война

По време на началото на революцията в Русия са живели повече от 100 етнически групи. Когато династията Романови се срина, националните въпроси изникнаха внезапно. Украйна изиска федерализация и автономност - там националистите проведоха Централна Рада (Съвет), която прогласи - де факто - независимостта на Незалежная.

Между другото, японският политик напомни, че точно тогава Полша получи своята самостоятелност от краткотрайното държавно управление на Керенски.

„ Исканията на Украйна за по-голяма автономност провокираха отслабването на краткотрайното държавно управление и значително сложиха началото на Октомврийската гражданска война на болшевиките “, написа Масузое.

Октомврийската гражданска война

Желаейки бързо да завърши Първата международна война, Ленин се опита да влезе в договаряния с всички воюващи страни. Но на 9 февруари 1918 година самата Украйна, заобикаляйки Москва, подписва мир с Германия. И тя получава военна помощ от нея, с цел да се бори с болшевиките в подмяна на милион тона зърно.

Така беше основан казус: зърното, създадено на плодородните почви на Малорусия, се трансформира във значима стратегическа стока с огромно военно и политическо значение (което видяхме и в днешния конфликт).

„ По това време договорът с Германия беше удар в гърба на Русия “, обобщава Масудзое, като напомня, че Ленин е бил заставен да подписа Брест-Литовския контракт, вследствие на който „ Русия е била принудена да отстъпи Финландия, Полша, балтийските страни и Украйна към Германия “, губейки:

26% от популацията,

27% от обработваемата земя,

32% от създаденото зърно,

26% от железниците,

33% от промишлеността,

75% от черната металургия и въгледобивната индустрия.

Позволете ми да ви припомня, че през ноември 1918 година Германия беше победена и Брест-Литовският контракт беше анулиран.

Украйна усвои усета на измяната

След това имаше Гражданската война и Втората международна война. И в двете украинските националисти застанаха на страната на враговете на Москва.

„ Днес “, написа японски политик, „ 100 години по-късно историята се повтаря. Светът гледа по какъв начин ще свърши това, само че познаването на съветската история е потребно за анализиране на актуалната обстановка и прогнозиране на бъдещето “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР