Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е

...
Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова за избора на председател на СОС: Смятам, че кметът трябва да влезе в ролята си на лидер и да осигури мнозинство, с което да работи

Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска заяви, че по време на снежния капан в столицата, че е била в София.  „ Защото грижата към града не свършва с края на мандата ми. Ситуацията беше усложнена и различен път е имало такива обстановки. Изключително значимо е да се приготви щаб, който да реагира бързо, значима е координацията и контрола за положителното справяне. Аз персонално съм управлявала щабовете, когато сме имали сходни обстановки, тъй като единствено кмета може да направи тази връзка освен с общинските служби, само че и с другите институции ”, сподели тя в предаването Офанзива с Любо Огнянов.

„ Не бих си разрешила да давам оценка на кмета, тя се дава от хората. Не съм имала контакт в този миг с. Ситуацията беше комплицирана. Това, което в действителност е притеснително е че доста дълго време останаха дърветата и клоните по улиците на София – в идеалния център и в кварталите. Трябваше малко по-добра съгласуваност сред другите служби ”, добави Фандъкова.

Тя добави още, че е доста значима ролята на районните кметове. „ Винаги сме имали съгласуваност с тях, тъй като те са хората, които могат да зададат целите и да дадат незабавна и настояща информация на кмета ”, сподели Фандъкова.

„ Топлофикация София ” има големи отговорности, за които сме говорили не един път. Много са аргументите по тази причина. Решението е модернизацията ѝ, оставихме подготвен проект и искахме той да бъде включен в Плана за възобновяване и резистентност, за жалост, това не беше признато. Сега би трябвало да се намерят средства, към този момент чух, че в новия бюджет има заложени ”, разяснява тя.

По тематиката за избора на ръководител на Столичния общински съвет, тя акцентира ролята на градоначалника. „ Най-важна е ролята на кмета – той е определен мажоритарно от хората, те чакат него работата за града. Затова считам, че Терзиев би трябвало да влезе в ролята си на водач и да обезпечи болшинство, с което да работи. Аз бях два пъти в сходна обстановка, за значимите въпроси съм водила персонално договаряния с политически сили. Трябва да има ясно водачество ”, уточни Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

„ Това, което мен ме тормози са спекулации във връзка с тематиката цех за боклуци в София. Искам ясно да заявя, че аз оставих работещ цех за боклуци. Работещи съоръжения, нова клетка на депото. Модерно хранилище, което може да работи още няколко години. Подобрено качество на RDF горивото, проект за рационализация и обезпечена сдържаност. Всеки опит да се акцентира и внушава, че завода не работи значи тенденциозен бойкот ”, съобщи изрично тя.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР