Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчева публикува две

...
Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчева публикува две
Коментари Харесай

Отведоха Десислава Иванчева в затвора: Не знам какво ще стан...

Бившият кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева разгласява две видеа онлайн в профила си в обществените мрежи по какъв начин двама униформени от Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " към Министерство на правораздаването я водят към пандиза в Сливен, с цел да изтърпи наложеното си от Върховния касационен съд наказване от 6 години " отнемане от независимост ".
Решението на висшите магистрати е от през вчерашния ден, съгласно което   за изнудването на строителния бизнесмен Александър Ваклин и приемането на рушвет от 75 000 евро. На по пет и четири години дейно са наказани и Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.
 
От фрагментите се вижда по какъв начин Десислава Иванчева прибира багажа си в куфари и сакове.

" Как се подрежда багаж за 6 години, не знам ", разяснява някогашната кметица на регион " Младост ", до момента в който майка й държи в ръцете си съвсем едногодишния си внук Валентин-Александър. Припомняме, че Десислава Иванчева стана майка на 19 ноември 2021 година.

Запитана какво ще се случи с детето й, някогашната кметица сподели:

" Не знам. Не знам какво ще стане с детето ми, може би обществените ще ми го вземат, тъй като майка ми е стара ", разгласи тя през сълзи.

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР