Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчева е станала

...
Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчева е станала
Коментари Харесай

Десислава Иванчева роди син

Бившият кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева е станала майка тази заран, стана ясно от постове на нейни другари в профила ѝ във Facebook.

Тя е родила първото си дете, което е момче. Бебето се е родило към 10 часа, тежи 2800 грама и е високо 47 см.

Иванчева изкара три години в следствения арест и под домакински арест. През юни против гаранция от 10 000 лв..

Бившата кметица е обвинена по дело за пожелан рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин. На първа инстанция тя бе наказана на 20 години затвор. Някогашната ѝ заместничка Биляна Петрова получи 15 години, а посоченият за медиатор при подкупа Петко Дюлгеров – 12 години затвор. На втора инстанция присъдите бяха понижени на 8, 7 и 6 години затвор.

Иванчева бе задържана при зрелищна акция на прокуратурата и КПКОНПИ през април 2018 година пред спортното министерство в София. Заедно с Петрова тя прекара съвсем целия следобяд окована на булеварда, до момента в който се правиха следствени дейности. Нейната теза постоянно е била, че е почтена, а откритите в колата ѝ пари са били подхвърлени.

Още през 2018 година Иванчева изиска да излезе от ареста по здравословни аргументи, като през юни същата година стана ясно, че става дума за инвитро процедура. Преди да бъде арестувана, тя е имала и други опити да стане майка, което била и една от задачите в живота ѝ, показа самата тя пред съда в прочувствен апел за освобождавано ѝ.

Докато още бе под домакински арест, през май Иванчева заяви, че е бременна. " Пожелавам на всички хора с репродуктивни проблеми скоро да са щастливи като мен и да имат това чудо ", сподели по-късно Десислава Иванчева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР