Бившият кмет на Сопот Веселин Личев се е срещнал с

...
Бившият кмет на Сопот Веселин Личев се е срещнал с
Коментари Харесай

Атентаторът от Сарафово бил замерян с мидени черупки от кмета на Сопот

Бившият кмет на Сопот Веселин Личев се е срещнал с атентатора от Сарафово Мохамед Хасан Ел Хюсеини часове преди мъжът да се взриви на бургаското летище през лятото на 2012 година Това описа Личев пред спецсъда през днешния ден, съобщи БНР.
Личев описа, че е срещнал терориста на Яворовите скали в Поморие. Направил му усещане, защото свирил " тягостни мелодии " на инструмент, наподобяващ флейта. Бившият кмет няколко пъти му направил забележка да спре, само че реакция нямало.

След това хвърлил по него мидена черупка. Едва тогава мъжът се спрял, обърнал се, сменил тениската си, взел си раницата и си тръгнал. Два часа по-късно станал гърмежът в Бургас. След това Личев разпознал мъжа от фотосите по медиите.

" Имахме диалог, диалог е мощно казано. Правих му забележка да не свири по този начин дразнещо и протяжно. Някакви трели се извиваха от този инструмент. Явно се превъзнасяше някъде. Направих му веднъж забележка, повторно забележка. Третия път хвърлих мидена черупка по него и той се преоблече, постави една раница на гърба си и отпътува. Ние не сме очаквали, че човек, който наподобява изцяло обикновено, ще бъде подобен. Това е казусът на актуалния тероризъм ", съобщи Личев.

Един от обвинените като помагачи при организирането на атентата Хасан Ел Хадж Хасан е бил спрян от полиция край Разград. Мъжът носел куфар, цялостен със секс играчки. Пред служителите на реда обяснил, че го носи на приятелката си в Румъния. Те го пуснали да продължи към " Дунав мост ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР