Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев излезе с пост във

...
Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев излезе с пост във
Коментари Харесай

Иван Тотев: Старибратов, какво стана, че от уважаван професор в началото, накрая изглеждаше като един озлобен човек?

Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев излезе с пост във Facebook, с който се обръща към главните съперници на ГЕРБ в Пловдив – „ Политическа партия –ДБ ”. В обявата той насочва въпроси към проф. Ивайло Старибратов и Павел Начев, като  пита дали е била потребност цялата мръсна акция против тях и дали си е заслужавала.
Прочетете още
Ето и целия пост на Тотев:

Изборите минаха, резултатите са ясни. Сега по какъв начин и дали ще си възстановим връзките? Беше ли нужно всичко това?

Павел Начев, по какъв начин си? Наспа ли се добре? След всички колажи и мръсотия, която изливаше в подопечните ти групи във ФБ? Имаше ли смисъл? Предполагам не съжаляваш. За това се желае достолепие. Вдигах ти телефона, когато ми звънеше през акцията, единствено с цел да ти покажа, че не съм като теб. Ти и това не разбра. Помня злостните ти мнения на моята стена във ФБ, които не изтривах. Не се получи.

Не се получи може би и поради мръсната акция, която водехте. Никога не се получава с мръсна акция. Мога да ти го кажа от първо лице. Мръсни бяха и акциите против мен през 2011 и 2015. По-мръсни от сегашната. Не се получи тогава, в никакъв случай не се получава.

Старибратов, какво стана, че от почитан професор първоначално, най-после изгледаше като един злобен човек? Къде отиде " джентълменското съглашение за феърплей и бранене на персоналното достолепие "? Някъде в записите на чатботовете, може би?

Костадин Димитров, в последния ден на акцията, на въпрос какво мисли за теб, отговори - добър човек. Това е достолепие!

Цялата ви акция мина тук-там, построени от ГЕРБ - Цар Симеонова градина, Римски стадион, кв. Капана. Та вие си открихте акцията в моята горделивост - Голямата Епископска базилика. И там чухме жалките думи за нищо ненаправено преди вас. Жалко е, както беше жалка и акцията ви.

Успешен мандат!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР