Бившият кмет на Пазарджик Тодор Попов разкритикува наследника си Петър

...
Бившият кмет на Пазарджик Тодор Попов разкритикува наследника си Петър
Коментари Харесай

Бившият кмет на Пазарджик вещае разпад на Хебър

Бившият кмет на Пазарджик Тодор Попов разкритикува наследника си Петър Куленски и планува доста кошмарни дни за ВК Хебър и ПФК Хебър.

Причината е, че общинското финансиране към двата спортни клуба е напът да бъде сведено до най-малко и спонсорите ще отдръпват поддръжката си при промяната на администрацията.

" След Нова година трябваше да дойдат два огромни спонсора, само че няма да дойдат. Защо? Вие давате ли пари на непознати? Нека почитателите го знаят. В сряда сигурно ще е последният мач на този тим на ВК Хебър - и сезонът ще се доиграва с юноши.

Тези не желаеха да платят хотела на полския противник Алурон (Заверче), аз съм уредил през познати да го платят, другояче щеше да стане интернационален скандал, тъй като е ангажимент на домакина ", сподели Попов, представен от Sportal.

Междувременно той предизвести Куленски, че ще го съди, в случай че не спре да го упреква в корупционни схеми и източване на общинската хазна през своите 16 години на ръководство.

По думите на някогашния градоначалник, бюджетът на общината е към 150 млн. лева, а отговорностите са сред 10-15 млн. лева Наследникът му обаче твърди, че сумата е доста по-голяма, защото в признатия бюджет за 2023 година са заложени с най-малко 10 млн. лева повече доходи от налози, в сравнение с е действителната събираемост.

На този декор ВК Хебър и ПФК Хебър дават някои от най-високите заплати в локалното волейболно и футболно състезание.

Тодор Попов сподели още, че няма да свърже уговорените от своята администрация спонсори с екипа на Петър Куленски, а ще го остави самичък да откри решение на проблемите в спорта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР