Бившият кмет на Пазарджик - Тодор Попов, който осигуряваше по

...
Бившият кмет на Пазарджик - Тодор Попов, който осигуряваше по
Коментари Харесай

Бившият кмет на Пазарджик с мрачна прогноза: Футболът и волейболът отиват в селските групи

Бившият кмет на Пазарджик - Тодор Попов, който осигуряваше по негови си способи съществени финансови средства за футболния и волейболния отбор на Хебър, съобщи на днешна конференция, че първият ще отиде в селската лига, а във футбола се чакат " мега драми ".

" Видяхте какво ни беше равнището във волейбола - Хебър номер 1. От десети в Европа и Шампионска лига ще отидем отново в селската лига. Сега всички си потеглят и ни следва да играем с юношки до края на сезона. Не може да обиждаш хората от УС на един клуб, регистриран по ЗЮЛНЦ в публично потребна изгода с прилагателни като крадци, лъжци и така нататък Или да ги упрекваш в злоупотреби. Нямал им доверие?
 Хебър усили цените на билетите за дуела с Левски
Хебър усили цените на билетите за дуела с Левски

Ето детайлности

Половината от тях ще си потърсят правата в съда. Нека почитателите са наясно какво се случва. Как при Тодор Попов имаше пари за всичко, а в този момент няма. Не ремонтирахме улици ли? Не давахме пари за просвета ли? В момента се опълчват обществените групи на Пазарджик в спор. Може ли такова нещо? ", попита Тодор Попов, визирайки разногласието във фейсбук сред феновете на спорта и останалите жители на Пазарджик.

" С футбола ни чака мега драма. Да знаят и там почитателите. Пари за футбол от Общината нула лв.. Като няма ангажираност от Общината, от спонсори ще има 5 лв..

Нали знаете, че до края на годината би трябвало да се изпълнят финансовите условия за приемане на лиценз за новото състезание. А това не може да се случи, в случай че клубът има обществени отговорности. Тоест вероятността е футболът на Пазарджик да се върне в районните групи. Това ги чака почитателите. Питайте го Любослав Пенев дали остава. Аз не съм чувал някой да стои треньор, в случай че не му заплащат.

Спортът в града с новото управление завърши. Мислех най-малко, че това няма да се случи толкоз бързо, само че те го завършиха за 2-3 седмици. Финансирането на тези клубове не става единствено през общински пари. Те не са общински клубове. Кметът би трябвало да намира спонсори, а досега не виждам нито един нов. Воден ли е изобщо диалог. Дава ли си сметка, че волейбола и футбола бяха емблемите на града. А, дава ли си сметка, че тук съществуват още 55 клуба, разрастващи 33 типа спорт ", приключи тематиката спорт някогашният градоначалник.
 Георги Николов: Избрах Хебър поради Любо Пенев
Георги Николов: Избрах Хебър поради Любо Пенев

Стрелецът се надява на повиквателна за " А " отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР