Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ

...
Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ
Коментари Харесай

Бившият кмет на Благоевград Камбитов се завърна в ГЕРБ

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ и оглавява общинската конструкция на партията в регионалния център, предава „ Струма “.

Камбитов ще е и районен отговорник, т.е връзката на Изпълнителната комисия на партията с региона, стана ясно от думите на Цветомир Паунов на вчерашното регионално заседание. Той приказва пред присъстващите общински ръководители и кметове на ГЕРБ.

Андрей Новаков продължава да бъде регионален ръководител на ГЕРБ като съставът и пълномощията на регионалното управление остават непроменени. Паунов е дал висока оценка за работата на Новаков, който по думите му е измежду най-разпознаваемите евродепутати, провел сполучливо голям брой избори. Той изразил уверението си, че Камбитов и Новаков ще създадат добър екип в името на партията и нейното бъдеще.

Даниела Савеклиева, която беше краткотрайно отпред на общинската конструкция, ще бъде секретар в регионалното управление. На събранието е било казано още, че „ упоритостите са огромни, ГЕРБ се стабилизира и приготвя за идните европейски избори “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР