Бившият кмет на Асеновград Емил Караиванов е новият председател на

...
Бившият кмет на Асеновград Емил Караиванов е новият председател на
Коментари Харесай

Емил Караиванов е новият областен лидер на БСП-Пловдив

Бившият кмет на Асеновград Емил Караиванов е новият ръководител на регионалната организация на БСП-Пловдив.

79-ма делегати на регионалната организация на партията дадоха своя избор през днешния ден.

Караиванов получи поддръжката на 42-ма от тях. Опонентът му Атанас Петков бе подсилен от 35-ма членове на организацията. Така Петков загуби поста си, на който беше определен през ноември предходната година. Този избор обаче беше касиран от контролната комисия на партията поради позволени уставни нарушавания. Това от своя страна стана една от аргументите за поисканото от националното управление изключване на Георги Гергов от партията.

Днес Гергов взе участие в гласуването и дефинира и двамата претенденти за поста като почтени. Той обаче не скри, че се усеща натискът на националното управление, което особено следило вота.

52-годишният социалист е два мандата кмет от 2011 година до 2019 година на Асеновград. Той е доктор със компетентност неврология, има и магистратура по здравен мениджмънт. След завършването си е работил в Спешна помощ-Асеновград като доктор и шеф на Медицински център.

Работил е в Неврологично поделение на МБАЛ “ Пловдив “, бил е заместник-изпълнителен шеф на „ МБАЛ Пловдив “ и заместник-директор и невролог в болница „ Св. Мина “ Пловдив. Д-р Караиванов има и два мандата като общински консултант в община Асеновград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР