Бившият капитан на ЦСКА Емил Гъргоров даде интервю пред официалния

...
Бившият капитан на ЦСКА Емил Гъргоров даде интервю пред официалния
Коментари Харесай

Бадема: Изобщо не бе трудно да приема офертата на ЦСКА 1948

Бившият капитан на ЦСКА Емил Гъргоров даде изявление пред формалния уебсайт на ЦСКА 1948. Вчера Бадема се причисли към тима на своя добър другар Валентин Илиев. Опитният състезател съобщи, че е взел елементарно решението да подпише с " алените ". Ето какво показа някогашният национал:

- Емо, добре пристигнал вкъщи! Как се чувстваш?
- Благодаря, усещам се ужасно!

- Лесно ли взе решението да подпишеш с ЦСКА 1948?
- Да, елементарно! Какво да ви кажа - въобще не беше мъчно. С Валентин Илиев сме страхотни другари и желая да му оказа помощ с моите качества и опит да реализираме задачите, които са сложени. Знаете, че много време не играх поради тежка травма и ми трябваше и време да преценява, да изчакам и в последна сметка да избера кое е най-добре и за мен.

- Доста време тренира при нас, по какъв начин ти се костват изискванията и метода на работа в клуба?
- Всичко е на доста високо професионално равнище – и като подготвителен развой, и като възобновяване, и като организация. Тренираме интензивно, надяваме се да има триумфи. Ще дам всичко от себе си и каквото мога – с моя опит ще оказа помощ!

- Какви цели си поставяш с ЦСКА 1948?
- Да играем мощно всеки мач и да сме първи в класирането до зимната пауза. С каквото мога – ще оказа помощ за осъществяването на тези цели, ще се любуваме и се надявам да демонстрираме красива игра, която да радва окото на почитателите.

- Какво ще кажеш на нашите почитатели?
- Надявам се с положителните игри и резултатите, да притеглим от ден на ден почитатели на мачовете. Ние ще създадем всичко по силите си да ги зарадваме по най-хубавия метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР