Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев даде интервю за Букмейкър

...
Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев даде интервю за Букмейкър
Коментари Харесай

Боби Галчев: Знаем как Лудогорец печели титлите си, не е тайна и за малките деца

Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев даде изявление за " Букмейкър Рейтинги " и съобщи, че тимът на сърцето му може да детронира Лудогорец. Играещият треньор на Банско разяснява и тематиката с чужденците в българския футбол.

" Мисля, че към този момент ЦСКА тази година е едно равнище над Лудогорец. Говоря като футболисти, организация и даже игра. Доказаха го и последния мач. Обаче ще им отрежат крилата бързо-бързо. Така си мисля аз. Ако се играе почтено, ЦСКА ще е първенец. Знаем по какъв начин Лудогорец печелеше купите си, това не е загадка даже и за дребните деца. Как минаваха през 4-5 тима... Спирам дотук ", съобщи Галчев.

" Вижте, ЦСКА и Лудогорец, а допреди няколко години и Левски - те преследват по-високи цели. Без чужденци не може, само че би трябвало да са класни. Ето, в ЦСКА, в последните няколко години идват в действителност положителни футболисти от чужбина - сигурно ще не помни някого, само че и Каранга, Тиаго Родригеш, в този момент Кери и Кайседо... Все положителни и класни играчи. Обаче и тук нямаме изключително самообладание. На един чужденец в България му трябват най-малко 3-4 месеца за акомодация. Но би трябвало да постановяваме българи, тъй като нямаме народен тим ", сподели още някогашният капитан на " алените ".
 ЦСКА получи заслужена оценка, следва да я отбрани и да вдигне купата
ЦСКА получи заслужена оценка, следва да я отбрани и да вдигне купата

Индивидуалните призове са плод на доста работа от всеки един в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР