Бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос е амбициран да

...
Бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос е амбициран да
Коментари Харесай

Рамос: За да спечелиш Шампионската лига, трябва да победиш най-добрите

Бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос е окуражен да запише името си в историята и стана следващият състезател на ПСЖ, който съобщи, че първенците на Лига 1 гледат към купата в Шампионската лига. 

В последно време парижани не се намират в най-хубавата си форма и реализираха няколко отрицателни резултата, сред които и домакинска загуба от Байерн (Мюнхен) в първия 1/8-финал в най-комерсиалния клубен шампионат. Само след седмица двата отбора ще изиграят реванша на “Алианц ”, само че Рамос и неговите съотборници са окуражени да си тръгнат като спечелили.
 Меси измъкна слаб ПСЖ в последните секунди след ужасно представление Меси измъкна слаб ПСЖ в последните секунди след ужасно представление
“Аз съм там, където желая да бъда, в клуб с готовност да завоюва Шампионската лига. Искам да се възползвам оптимално от оставащото ми време като състезател. Победата над Байерн би изпратила доста мощно обръщение. За да спечелиш този шампионат, би трябвало да победиш най-хубавите, а Байерн е измежду тях всяка година. Въпреки това, най-хубавите не постоянно печелят, ” съобщи Рамос.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бранителят е в Пари Сен Жермен за втори сезон, само че имаше сложен старт на кариерата си във френската столица с доста травми и проблеми. През тази година обаче той последователно намира себе си и се утвърди измежду водещите играчи на отбора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР