Бившият капитан на националния отбор на България - Стилиян Петров,

...
Бившият капитан на националния отбор на България - Стилиян Петров,
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Ще видим дали сме спечелили доверието на клубовете

Бившият капитан на националния тим на България - Стилиян Петров, показа преди Конгреса, че през днешния ден ще стане ясно дали екипът на Бербатов е спечелил доверието на клубовете. Той застана пред камерите дружно с Мартин Петров. Двамата са част от екипа на Димитър Бербатов.

" Хубаво е, че Конгресът ще се предава онлайн. Трябва цялата зала да се снима. Добре е, че хората ще станат очевидци на този ден. Иначе чакаме победа, какво можем да чакаме ”, показа Мартин Петров.
 
" Клубовете би трябвало сами да избират президента на Българския футболен съюз, дали в този момент, дали в бъдеще. В това да имат свободен глас, да бъдат свободни и да гласоподават за българския футбол, за верния човек. Реално това е най-голямата смяна в българския футбол. Българският футбол да се успокои и да покеже, че желае да работи в вярната посока ", съобщи пък Стилиян Петров.

" Днес ще забележим. Ако българският футбол желае да си продължава по същия метод, ще си продължи. Ако желае да види нещо друго, ще гласоподава. Ние сме се срещнали с безусловно всички клубове, видели сме, чули сме техните проблеми, посочили сме почитание от най-малките, до най-големите, тъй че те ще си преценяват. Ако преценят, че тази система би трябвало да си работи по този метод, то ще си продължи.

Да се надяваме, че клубовете към този момент са узрели и ще помислят за бъдещето на младите гении, както момчета и девойки, родители, почитатели и хора, които се занимават за българския футбол.

Истинските съперници са Георги Градев, Жоро Захариев и Манол Иванов ", добави Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР