Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов публикува в социалните

...
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов публикува в социалните
Коментари Харесай

Фен изпрати прочувствено писмо до Попето

Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов разгласява в обществените мрежи писмо от почитател към него. Привърженикът показва страдание, че Попето не е бил част от националния тим в последните месеци, защото счита, че резултатите биха били различнии.

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@ivelin_popov_official) на Окт 15, 2020 в 6:28 PDT

" За мое страдание в никакъв случай не съм Ви срещал онлайн... Разбира се гледал съм ваши мачове даже като младеж онлайн..... Един от дребното надарени и кадърни хора в последните 2 десетилетия.... Преди всичко човек....
Защо Ви пиша лии... Пиша тъй като съм наскърбен от всичко, което се случва с нашият по този начин обичан футбол... Защо на Вас ли... Защото постоянно сте били един от дребното милеещи за него показващи го освен по изявленията,но и на терена... Вашите изявленията на самия терен бяха класа пред тези, на които нашите публицисти ви задаваха въпроси клишета и ви предизвикаха с нелепости, търсещи новината и на първо място интригата......... Много скърбя, че трябваше да им извършите КЕФА, на група хора немилеещи за българския футбол, а в това време УЖ отдали се на него, и да си тръгнете по този начин....... Не имах вяра, че ще съумеят да ви откажат, само че очевидно простотията им е била огоромна години на ред.... Съжалявам, че Вие бяхте тяхна жертва....... Много съжалявамм.... Защо ли... Защото съм уверен, че в случай че Вие бяхте там на зеленоя килим в послендите 3 мача и изключително този с Унгария... Сега към момента щяхме да мечтаем... Да мечтаем за присъединяване на Европейско първенстово.... А какво по хубаво от това да мечтае цяла България..... Но очевидно по този начин е трябвало да стане..... Който и от футболистите да виним... Излишно е... Явно това са им опциите... Но... С човек като Вас всичко щеше да е различнооо.. Съжалявам за вашето неявяване.... Ама доста... Цялата нация пострада.... Тайничко се надявам, че нелепостта на шепа хора, няма да ви откаже от това да помагате на футбола в Българияяя!!!!!
И преди да завърша с този импровизорано посание от моя страна, Бих желал да Ви пожелая по скоро излекуване... Не заалужавахте такава травма.... Но няма място да се предавате...не знаете какъв брой доста хора Ви поддържат... Всички виждат какъв отдадвн човек на футбола сте!!!! Продължавайте все подобен да сте!!! И с неспокойствие чакам момента да Ви видя със обичаната синя фланелка!!!!! Бъдете здрав, както Вие, по този начин о цялото ви семейстово!!! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР