Бившият капитан на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов и

...
Бившият капитан на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов и
Коментари Харесай

Виктор Йосифов и Радом с 5-а поредна загуба в Полша

Бившият капитан на националния ни волейболен тим Виктор Йосифов и неговият Церад Енеа Чарни (Радом) претърпяха 5-а поредна и общо 14-а загуба в полската Плюс лига. Йосифов и компания паднаха вкъщи от първенеца и водач в класирането Група Азоти ЗАКСА (Кенджежин-Кожле) с в отсрочен мач от 9-ия кръг, игран нощес.

Срещата бе последна за треньора на Радом Роберт Пригел, който след края й бе уволнен. Церад продължава да е на 11-о място във краткотрайното класиране с 19 точки след единствено 6 победи и 14 загуби, а ЗАКСА е едноличен водач със 17 победи от 17 мача и 50 точки. Следващият мач за Йосифов и съотборниците му е домакинство на новобранеца МКС (Бенджин) от постоянния 21-и кръг. Двубоят е в неделя (17 януари) от 21,30 часа българско време.

Виктор Йосифов игра цялостен мач за своя отбор и приключи с едвам 5 точки (1 блок и 50% успеваемост в атака) . Най-резултатен за Радом бе резервата Даниел Гасьор с 10 точки (50% успеваемост в атака).

За отбора на ЗАКСА Александър Сливка бе над всички с 16 точки (3 блока, 65% успеваемост в офанзива и 89% положително посрещане) за успеха и закономерно бе разгласен за MVP на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР