Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил очаква повече от

...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил очаква повече от
Коментари Харесай

В Манчестър Юн да се поучат от атаката на Ливърпул, съветва Гари Невил

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил чака повече от нападателите на отбора. Той предложи на тях и на треньорския щаб да се поучат от дейностите на офанзивните играчи на Ливърпул.

“Очаквам повече от атакуващото трио на тима - показа Невил в постоянната си коментарна графа за Sky Sports. - Искам да виждам повече влизания на фланговите нападатели към центъра около Ромелу Лукаку. Които и двама да са на тези позиции - Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд или Алексис Санчес, би трябвало да пробиват във вътрешността. Вижте по какъв начин го вършат Садио Мане и Мохамед Салах в Ливърпул. Не споделям, че не би трябвало да си стоят и на фланга, само че в последна сметка са длъжни да излизат на голови позиции.”

Някогашният национал на Англия даже сложи съответна цел на упоменатите атакуващи състезатели. “В тези играчи на Юнайтед има толкоз доста класа. Но те би трябвало да вкарват повече. Двамата флангови би трябвало да осъществят по 20 попадения на сезон, а Лукаку ще добави 25. Това са си 65 гола, които са там и би трябвало да станат факт. Да, Рашфорд и Марсиал към момента са млади и избират да бъдат централни нападатели, само че от тях би трябвало да се извлече най-хубавото. И двамата могат доста повече и това не е рецензия към тях, а комплимент, тъй като виждам качествата им. Нуждаят се и от повече самочувствие”, добави Гари Невил.

Love @AnthonyMartial? If so, then this one's for you
— Manchester United (@ManUtd) October 20, 2018
В събота Манчестър Юнайтед пропусна да бие Челси като посетител - 2:2, и е на 9 точки от водачите Манчестър Сити и Ливърпул. Премиър лийг 9 кръг, събота 20 октомври  Челси 2:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР