Бившият капитан на Левски Павел Иванов направи мечтан дебют за

...
Бившият капитан на Левски Павел Иванов направи мечтан дебют за
Коментари Харесай

Павел Иванов се поклони на публиката в Ботевград

Бившият капитан на Левски Павел Иванов направи желан дебют за Балкан (Ботевград) в НБЛ. Гардът вкара 25 точки при успеха с 69:65 над Лукойл Академик, а в последните две минути на срещата собственоръчно се разправи със " студентите ". Той бе мощно впечатлен от почитателите на тима и им даде обещание цялостно себераздаване всякога, в който дружно със съотборниците си стъпят на паркета

" Най-силното ни оръжие бяха многото отбрани, които бяхме подготвили. Както се вижда, изиграхме доста мачове и това ни оказа помощ, с цел да успеем да се сплотим и да упражняваме както би трябвало отборната отбрана. Сменяхме я доста постоянно и това оказа въздействие, както и цялостното разпределяне на играчите. Да играеш пред такава зала е неповторимо. от дълго време не ми се беше случвало. Искам да поздравя хората. Надявам се да сме ги зарадвали и на всеки мач да са тук и да ни поддържат. Те би трябвало да знаят, че ние постоянно ще се раздаваме оптимално, може не всеки път да побеждаваме, само че пък постоянно ще оставяме сърцата си на терена ", съобщи разчувстваният Иванов.

" От на следващия ден започваме да мислим за тимовете, с които ще се срещнем в групите на ФИБА Къп и се надявам да успеем да вземем някоя победа, и да продължим напред. От мача с Черно море чакам здрава борба. Там постоянно се играе мъчно. Надявам се да покажем същото лице от през днешния ден и да се поздравим с успеха ", добави опитният състезател.

Снимка: botevgrad.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР