Бившият капитан на Челси Джон Тери разкри как Жозе Моуриньо

...
Бившият капитан на Челси Джон Тери разкри как Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Разкриха голяма хитрост на Жозе Моуриньо

Бившият капитан на Челси Джон Тери разкри по какъв начин Жозе Моуриньо се концентрира върху детайлите, " специфичният " сложил специфични задания на играчите на " сините ", с цел да бавят време с предписание, което и реферите не знаели.

Жозе Моуриньо завоюва три трофеи във Висшата лига в два интервала отпред на Челси, а Джон Тери разкри по какъв начин " специфичният " се е фокусирал върху всеки подробност.

" Моуриньо просто искаше да завоюва. Няма значение по какъв начин, той би направил всичко, с цел да завоюва преимущество, даже и малко " - споделя някогашният капитан на " сините ".

" Доколкото си припомням, в случай че има центриране в наказателното поле и двама бранители тръгнат към топката, сблъскат се и двамата паднат на тревата, не би трябвало и двамата да напущат терена. Така че в последните 10 или 15 минути от мачовете Жозе споделяше на мен и Гари Кейхил " когато топката влезе в наказателното поле, гледайте да се сблъскате и двамата, и да паднете по едно и също време на земята, тъй като не можете и двамата да напуснете терена ". Никога преди не бяхме чували за правилото и множеството от съдиите също не го знаеха. Моуриньо беше доста напред с тези дребни елементи, най-хубавите треньори постоянно намират тези дребни разлики и преимущества. Невероятно. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР