Бившият капитан на Челси Джон Тери обяви своето завръщане в

...
Бившият капитан на Челси Джон Тери обяви своето завръщане в
Коментари Харесай

Джон Тери се завърна в Челси

Бившият капитан на Челси Джон Тери разгласи своето завръщане в клуба, като той ще бъде част от академията на лондончани.

За Тери това ще бъде втори престой при " сините " след края на дейната му кариера, откакто преди година той беше на " Стамфорд Бридж " в ролята си на съветник.

" Щастлив съм да се върна у дома и да работя в академията на Челси, продължавайки ролята си в клуба ", написа някогашният британски защитник в профила си в Инстаграм.

За последно Джон Тери изпълняваше ролята на асистент треньор в отбора на Лестър като част от щаба на Дийн Смит. След изпадането на " лисиците " от Висшата лига обаче договорите и на двамата не бяха възобновени. В интервала 2018-2021 Тери още веднъж работи като асистент на Смит при престоя му отпред на Астън Вила.

Историята на Джон Тери с Челси пък стартира още през 1995-а година, когато той става част от академията на клуба, а три години по-късно той прави дебюта си за първия отбор.

По време на дейната си кариера Тери изкарва близо 20 години в Челси, за които изиграва общо 717 мача и вкарва 67 гола. През 2004-а година бранителят става и капитан на лондончани, като след това се трансформира в най-успешния футболист на отбора, носил на лентата на ръката си, печелейки повече от 15 трофея.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР