Бившият капитан Атлетико Мадрид Габи се обяви против новата политика

...
Бившият капитан Атлетико Мадрид Габи се обяви против новата политика
Коментари Харесай

Легендата Габи разкритикува политиката на Атлетико

Бившият капитан Атлетико Мадрид Габи се разгласи срещу новата политика на отбора, отнасяща се до договорите на играчите, поради която актуалният притежател на капитанската лента Диего Годин ще напусне клуба като свободен сътрудник през лятото.

“Разбирам Диего - знам, че от известно време договаря с клуба. Сложно е, тъй като е състезател от високата клубна подчиненост. Вярвам, че новата политика на Атлетико да възобновява година за година договорите на футболистите над 30 година е несправедлива, защото не всички сме равни. Той трябваше да си тръгне през основния излаз и го направи. Разбира се, че бих премахнал и това новите попълнения да са с по-големи заплати от ветераните. В момента облагодетелствани са новодошлите. Един нов състезател би вземал повече от Годин ", сподели Габи пред "Cadena SER ".

"Антоан Гризман? Бих желал да остане, само че не се безпокоя. Нека да прави каквото си изиска, както постоянно. Клубът би трябвало да е преди всичко и се надявам на тези вътре в него това да им е ясно ", приключи легендата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР