Бившият кандидат за депутат Виктор Иванов, който се оплака от

...
Бившият кандидат за депутат Виктор Иванов, който се оплака от
Коментари Харесай

Арестуваният кандидат-депутат бил пиян и щял да пуши трева, ухапал полицай

Бившият претендент за народен представител Виктор Иванов, който се оплака от полицейско принуждение във фейсбук е бил в нетрезво ссътояние, на всеослушание е споделил, че има марихуана и ще я изпуши у дома и това е предизвикало инспекцията на униформените от 4 районно ръководство, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 

В неделя малк ослед среднощ в градинката сред булевардите " Черни връх " и " Христо и Евлоги Георгиеви ", автопатрул обхождал региона. Тогава са засечени Иванов и двамата му другари. Говворили на всеослушание, а Иванов обяснявал, че носи трева в себе си. Полицаите решили да ревизират персоналните им карти. Казали му, че ще създадат обиск. Според Министерство на вътрешните работи Иванов реагирал с експанзия и засегнатост към униформените. Сложили му белезници, само че той отказал да се качи в патрулката. Оказал гневна опозиция и даже съумял да ухапе по крайници единия от служителите на реда. На място са изпратени спомагателни екипи благодарение на които мъжът е отведен в районното ръководство. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Началникът на Четвърто РУ-СДВР комисар Кристиян Тонев прецизира, че според българското законодателство на всеки жител може да бъде осъществена полицейска инспекция, както и такава за определяне на неразрешени субстанции и предмети у него. Назначена е инспекция за дейностите на полицейските служители
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР