Бившият журналист и настоящ путиноид Мартин Карбовски по изпитана схема

...
Бившият журналист и настоящ путиноид Мартин Карбовски по изпитана схема
Коментари Харесай

Карбовски мина от травестити на орки

Бившият публицист и сегашен путиноид Мартин Карбовски по изпитана скица отново е на автомагистралата, само че този път не с цел да интервюира травестити и мъжки проститутки, а орки. Или най-малко такова заглавие е турил на подкаста си, в който пусна видео от така наречен митинг на наглите въглищари.

В 19-минутното клипче Карбовски интервюира чичак с шапка с петолъчка на кратуната, който му изяснява по какъв начин от 5 дни виси и пречи на хората да пътуват, само че не изявявал политически пристрастия.

Разбира се, печеният Карбовски задава въпроси не всъщност за настояванията на кюмюрджиите, а предизвика, като ги накара да пратят поздрави на проф. Евгений дайнов - корав съперник на нахалното затваряне на автомагистралата.

Другата съществена тематика на Мартин е медийното отразяване на така наречен " въстание " на 30-ината наглеци, които похвалиха Българска национална телевизия и БНР и напсуваха би Ти Ви и Нова, до момента в който водещия предостатъчно си хилеше под двойната си брадичка, до момента в който наскърбяват сътрудниците му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР