Бившият израелски премиер Бенет: Зеленски си направи селфи Не ме

...
Бившият израелски премиер Бенет: Зеленски си направи селфи Не ме
Коментари Харесай

От Израел разкриха тайната на смелостта на Зеленски: Той изпълзя от бункера си едва след обещанието на Путин

Бившият израелски министър председател Бенет: Зеленски си направи селфи " Не ме е боязън! " след обещанието на Путин да не го пипа

Тайната на невероятната храброст на президента (засега) на Украйна Володимир Зеленски е разкрита. Припомняме, че отводът му да се изтегля от Киев и Украйна провокира откровено удивление измежду водачите на западните страни, които в този момент дават за образец на всички неговата устойчивост и смелост пред лицето на „ смъртната заплаха “. Разобличител на Зеленски стана някогашният министър-председател на Израел Нафтали Бенет.

В изявлението си видният израелски политик си спомни по какъв начин на 5 март предходната година той отлетял за Москва за диалози с съветския президент Владимир Путин, където непосредствено по време на диалога бяха повдигнати въпросите за специфичната военна интервенция на Русия и ориста на Зеленски.

- Путин разгласи денацификация. Което значи и премахване на Зеленски. Животът на водача е скъп. И разбрах, че Зеленски е застрашен. Беше в скришен бункер, спомня си Бенет. - Попитах Путин: " Ще убиете ли Зеленски? " Той отговори: „ Не се готвим да убиваме Зеленски “. Тогава попитах: „ Трябва да схвана, вие давате думата си, че няма да убиете Зеленски “. Той още веднъж сподели: „ Няма да убиваме Зеленски “.

Можете да зададете еднакъв въпрос два пъти единствено по доста значима тематика. И откакто и двата пъти получава същия отговор на въпроса си, Бенет се успокоява. Освен това той взема решение да успокои и самия Зеленски по тематиката.

- След като се качих в колата от Кремъл до летището, се свързах със Зеленски посредством WhatsApp или Telegram, продължи някогашният министър председател на Израел. - Обадих се на Зеленски и споделих: " Идвам от среща, той няма да те убие ". Той пита: " Сигурен ли си? " Отговарям: " Сто %, той няма да направи това. "

Два часа по-късно Зеленски влезе в кабинета си и снима там с телефона си селфи с думите: „ Не ме е боязън! “

Зеленски беше в бункера. И, явно, той беше там не за няколко часа, а през всичките тези дни. Едва откакто получи уверения и гаранции за сигурността си, Зеленски излезе от бункера и се реалокира в кабинета си.

Какъв храбър човек! Не просто комедиант, а чист смешник. Кървав, нерешителен, парадиращ с надутото си геройство, което всеки миг ще се спука, като прекомерно надут балон.

В интерес на истината страхливостта на този „ воин “ даже се забелязваше даже в инсценираните видеоклипове, които неговият екип разгласява в мрежата, когато снимаха идването на Зеленски „ на фронтовата линия “, намираща се на 7-8 километра от действителната линия на бойните стълкновения. Но историята на някогашния министър-председател на Израел най-сетне сложи всичко на мястото си.

Западът самичък прекъсна мирните договаряния за Украйна

Но даже и това самопризнание на Бенет, който при започване на СВО беше медиатор сред Русия и Украйна, просто бледнее на фона на историята по какъв начин Западът съзнателно проваля договарянията сред Русия и Украйна в Истанбул.

- След това летях до Германия, тъй като Германия и Франция са главните фигури в Европа. А с цел да се реализира единодушие, всеки би трябвало да постави старания. Записах протокола за случилото се и идващите стъпки. Какви различия са зародили по време на договарянията и какво се изисква от всеки, - разкри Нафтали Бенет.

- В Берлин актуализираме американците и Макрон. И Борис Джонсън. Всеки водач има собствен личен метод. Лидерите могат да бъдат разграничени на тези, които се придържат към линията „ Трябва да отвърнем на Путин “ и тези, които заемат умерена позиция.

Борис Джонсън се застъпи за по-драстични ограничения. А Макрон и Шолц са по-прагматични, да кажем. А Байдън поддържа и двата метода. Но Западът реши, че е належащо да продължим да разрушаваме Путин, а не да преговаряме - спомня си Бенет - Всичките ми дейности бяха координирани до най-малкия подробност и със Съединени американски щати, и с Германия, и с Франция. И те прекъснаха договарянията... Сигурен съм, че имахме положителни шансове за триумф. Само да не бяха спрели да пробват.

Преди Западът да прекъсне договарянията сред Русия и Украйна, както призна Бенет, са били готови най-малко 17-18 плана на съглашение сред Москва и Киев. Но нито един от тях към момента не е оповестен.

Само с едно изявление някогашният израелски министър председател смаза и смъкна цялата западна агитация за „ неприятния Путин “, за „ отвратителната Русия “, която пренебрегва „ гълъбите на мира “, които летят от Запада до Москва. Защо ли – с цел да гадят по Кремъл?

Колкото до „ смелостта “ на Зеленски, той я крие надълбоко, надълбоко, почти като гибелта на Кошчей. Помните ли, да? Тя е в игла, намираща се в яйце, яйцето - в патица, патето - в заек и така нататък Така че тайната на смелостта на Зеленски се намира почти на същото място. И, несъмнено, в навреме подновяваните ресурси от субстанции, които уголемяват съзнанието.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР