Бившият изпълнителен директор на Марица Изток 3 е назначен за

...
Бившият изпълнителен директор на Марица Изток 3 е назначен за
Коментари Харесай

Нереализираният енергиен министър на ИТН е назначен от Денков за заместник

Бившият изпълнителен шеф на " Марица Изток 3 " е назначен за заместник-министър на енергетиката в новото държавно управление.

Решението на Министерски съвет е взето в петък и съставлява следващото попълнение в състава на зам.-министрите на премиера Николай Денков.

Ненов беше предлагането за министър на енергетиката в кабинета на " ИТН " през 2021 година, когато те завоюваха изборите, само че по този начин и съумяха да осъществят държавно управление.

За него е известно, че е работи; в екипа на " Марица Изток 3 " от 2003 година, като е отговарял за комерсиалната ѝ активност в продължение на 10 години. Две години е шеф на електроцентрала и началник на газовата генерация в Енел Русия, където дава отговор за три огромни газови електроцентрали.

През 2016 година се връща в " КонтурГлобал Марица Изток 3 " - този път като търговски шеф и зам.-изпълнителен шеф, като година по-късно поема ръководството на ТЕЦ-а за интервала от 2017 до 2023 година

Има магистърска степен от университета Корнел, Съединени американски щати, магистратура по бизнес администрация от Католическия Университет в Лювен, Белгия и бакалавърска степен по стопанска система Арканзаския Университет, Съединени американски щати.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР