Бившият изпълнителен директор на Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев е дал

...
Бившият изпълнителен директор на Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев е дал
Коментари Харесай

Бившият шеф на „Автомагистрали” се яви в полицията заради Хемус

Бившият изпълнителен шеф на " Автомагистрали " ЕАД Стоян Беличев е дал пояснения в Групово дело " Национална полиция " за Автомагистрала " Хемус ", сподели той пред медиите. Той престоя там над един час, заяви Българска телеграфна агенция.
Още по тематиката
Беличев дефинира строителството на автомагистрала " Хемус " като " едно огромно икономисване на държавен запас ". Той съобщи, че не му е бил оказван напън от изпълнителната власт за подписване на контракти с избрани компании.

" Това беше предоставяне на пояснения в полицията по отношение на инспекцията, която Икономическа полиция прави на договорите за ин хаус поръчките на предприятието. Не са ми желали документи, просто ми задаваха въпроси ", сподели Беличев пред " 24 часа ".

Допреди няколко дни ексшефът на " Автомагистрали " беше на екскурзия в чужбина, което беше упоменато от вътрешния министър Бойко Рашков пред медиите като образец за това, че хора, които са позволили злоупотреби с публични поръчки са в чужбина. Става дума за инспекцията, която Министерство на вътрешните работи извърши на строителството на лот 5 на автомагистрала " Хемус ", за което са отпуснати предплатено 84 млн. лева, само че съгласно Министерство на вътрешните работи 60 млн. лева от тях са били изтеглени единствено за ден в сакове и чували.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР