Бившият изпълнителен директор на ''Facebook'' Ники Лeйнън ще вложи близо

...
Бившият изпълнителен директор на ''Facebook'' Ники Лeйнън ще вложи близо
Коментари Харесай

Задава се алтернативна игра на Pokémon Go

Бившият изпълнителен шеф на ''Facebook'' Ники Лeйнън ще вложи близо 4 милиона $, с цел да финансира основаването на нова мобилна игра с увеличена действителност, която има за цел да реализира триумфа на "Pokémon Go ".

Лeйнън, създател и основен изпълнителен шеф на "WarDucks " в Дъблин завоюва 3,3 милиона евро от кръг за финансиране, воден от компания за рисков капитал ''EQT Ventures ".

Въпреки че Лeйнън отхвърли да разкрие съответни детайлности за новата игра на "WarDucks ", тя съобщи, че ще бъде учредена на местоположението и с увеличена действителност в същия дух като "Pokémon Go ". Тя съобщи пред ''Business Insider'', че играта е единственият план, по който работят, заради мащаба му и е планувана за стартиране през 2020 година.

„ Има голяма опция за реализирането на мобилни игри, основани на местоположението, което съчетава локалната прелест на картите от действителния свят с привлекателен геймплей “, сподели Ники Лейнън.

"WarDucks " е мощно потвърдено студио за игри с впечатляващ екип от буйни специалисти в играта, подготвени да се възползват от този бързо разрастващ се род на мобилни игри. Ние имаме вяра, че идващото заглавие на "WarDucks " ще ангажира играчи от цялостен ​​свят и ще стане известен франчайз”, съобщи в изказване Ларс Джорноу, сътрудник в "EQT Ventures ".

Лейнън напусна работата си във Фейсбук през 2013 година, с цел да основе ''WarDucks'', чиято цел е да прави „ занимателни “, а не „ супер-реалистични “ игри. Ромеро, съосновател на "Doom and Quake ", ще бъде креативен съветник на компанията ''WarDucks''.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР