Бившият изпълнителен директор и член на Управителния съвет БДЖ по

...
Бившият изпълнителен директор и член на Управителния съвет БДЖ по
Коментари Харесай

Бившият шеф на БДЖ оглави ПРОФОН -

Бившият изпълнителен шеф и член на Управителния съвет БДЖ по времето на ГЕРБ Владимир Владимиров беше назначен за изпълнителен шеф на ПРОФОН. Той сменя София Щерева по решение на новия УС.

Новината оповестиха през днешния ден от сдружението за групово ръководство на правата на продуцентите и артист-изпълнителите в региона на музиката.

Владимиров поема длъжността от през днешния ден, 1 септември 2022 година

ПРОФОН цитират следните негови предходни позиции и професионален опит: финансов шеф на " Монбат Груп " ; член на управителния съвет на " София Комерс Заложни Къщи " АД; изпълнителен шеф и член на управителния съвет на БДЖ; финансов шеф на Food-Yard Holding JSC, TAHAL Group; изпълнителен шеф на " Делта Имоти Груп " ; финансов шеф на Clearcominvest Holding; финансов шеф на " Кълвача " АД.

Владимир Владимиров бе шеф на БДЖ 10 години. Бе освободен от поста през 2018 година

Има дипломи за магистърска степен по бизнес администрация от Университета на Южна Каролина (САЩ) и Виенския университет (Австрия). Магистър е и по интернационален бизнес и финансов мениджмънт от УНСС. Доктор е по бизнес администрация от " Дърам Бизнес Скул " (Великобритания). В биографията на Владимиров не се загатва за опит, обвързван с авторски, изпълнителски и продуцентски права.

" Приветстваме присъединението на умел и сполучлив управител като Владимир към екипа на ПРОФОН. Надяваме се задълбочените му знания в региона на ръководството да допринесат за позитивното развиване на сдружението и средата за основаване и осъществяване на музика в България “ - споделя ръководителят на Управителния съвет на ПРОФОН Станислава Армутлиева.

„ За мен е чест да бъда определен за изпълнителен шеф на ПРОФОН. Управлението на тази основна за креативния бранш организация е огромно предизвикателство, тъй като музикалният бизнес ще играе все по-важна роля в стопанската система на страната ни. Музиката е основен детайл за доста други промишлености и подкрепя техния триумф – медии, туризъм, продажби на дребно, реклама, ресторантьорство и така нататък За да се основава музика обаче, са нужни съществени запаси и креативен старания и те би трябвало да бъдат овъзмездявани. Ще продължим да си сътрудничим с ползвателите, с цел да ги убедим, че музиката е артикул като всички останали на пазара “ – сподели Владимир Владимиров.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР