Бившият италиански треньор Фабио Капело заяви, че Реал Мадрид е

...
Бившият италиански треньор Фабио Капело заяви, че Реал Мадрид е
Коментари Харесай

Капело: Късметът на Анчелоти е всеизвестен

Бившият италиански треньор Фабио Капело съобщи, че Реал Мадрид е имал шанс в реванша от полуфиналите на Шампионската лига против Манчестър Сити. Испанският гранд победи с 3:1 след продължения и с общ резултат 6:5 се класира за финала в шампионата, където ще се изправи против британския Ливърпул. Реал изоставаше с 0:1 в срещата в Мадрид преди да означи два гола в 90-ата и 91-ата минута.

„ Видях, че Реал Мадрид беше убеден в своите сили. Те сътвориха шансове за гол, а Винисиус направи две невероятни неточности “, сподели 75-годишният Капело пред Sky Sport Italia.

„ Реал имаше шанс в верния миг. Късметът на Карло Анчелоти е общоизвестен, той е като последното печелившо мятане на заровете. Но това, което видях, ми хареса. Испанският отбор игра с отдаденост и опита да не допусне да бъде сюрпризиран “, разяснява още Фабио Капело.

„ Анчелоти сподели, че желае съсредоточена отбрана и мисля, че играчите му се оправиха с тази задача. Имаха шанс при изчистването от голлинията, само че в края считам, че успеха беше заслужена “, добави Капело, който в кариерата също бе треньор на Реал Мадрид сред 2006 и 2007 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР