Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е в стабилно състояние след

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е в стабилно състояние след
Коментари Харесай

Външният министър на Италия с информация за състоянието на Берлускони

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони е в устойчиво положение след прекарана нощ в интензивното поделение на клиниката " Сан Рафаеле " в Милано, съобщи италианският външен министър Антонио Таяни, който е почитан представител на партията на Берлускони " Форца Италия ", съобщи АНСА, представена от Българска телеграфна агенция.

Пред радио " РАИ Уно " Таяни съобщи, че е приказвал с професор Дзангрило, който е персонален доктор на Берлускони и шеф на анестезиологичното и интензивно поделение в " Сан Рафаеле ". Медикът е споделил на Таяни, че Берлускони е прекарал спокойна нощ и че положението му е устойчиво.

Таяни описа също, че допреди две вечери Берлускони е работил интензивно. " Надяваме се, че Лъвът ще се завърне неотдавна отпред на партията, той в никакъв случай не се предава. Той е водачът на нашата партия ", съобщи Таяни.

АНСА оповестява и, че Берлускони е съумял през днешния ден да позвъни на висши съпартийци, включително и на самия Таяни и им е припомнил, че Италия се нуждае от " всички нас ". Той е призовал водещите фигури на " Форца Италия " да проявят оптималната ангажираност с парламентарната си работа и те са го уверили, че ще съблюдават неговите указания и че остават лоялни към него. Водещите политически фрагменти са поискали на Берлускони бързо възобновяване.
 
Берлускони, който има редица прякори, като Кавалера, Лъва, Каймана, както и Безсмъртния поради дългогодишната му политическа интензивност, от през вчерашния ден е в клиниката в Милано. Според италиански медии, измежду които " Кориере каузи сера ", АНСА и " Република " той имал левкемия. Засега няма публично удостоверение от медиците на тази информация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР