Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше изписан днес от болница

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше изписан днес от болница
Коментари Харесай

Изписаха Силвио Берлускони от болницата след тежка борба с Covid-19

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони беше изписан през днешния ден от болница след лекуване на зараза след заразяване с новия ковид, съобщи Франс прес.Берлускони постъпи в болница " Сан Рафаеле " в град Милано на 3 септември с белодробна зараза, породена от ковид.

" Това беше тежко тестване, може би най-опасното в живота ми, само че с Божията помощ и с помощта на медиците от " Сан Рафаеле " съумях да го преодолея ", сподели някогашният италиански министър-председател в малко изказване за публицистите пред болничното заведение, като благодари на всички, които са били покрай него в този сложен миг.

Берлускони напусна здравното заведение, облечен в безукорен костюм и с вратовръзка, като се движеше без непозната помощ. Гласът му обаче беше леко прегракнал.

Бившият италиански министър председател прикани своите сънародници да се отнасят съществено към болестта и прецизно да съблюдават условията за носене на маска и физическо разграничаване, а също постоянно да мият ръцете си. Специален апел той насочи към италианските възпитаници, милиони от които през днешния ден още веднъж се върнаха в класните стаи - за първи път от началото на март, отбелязва Асошиейтед прес.

На 2 септември Берлускони, който на 29-о число този месец навършва 84 години, заяви, че е дал позитивна проба за ковид. По-късно бе доказано, че са инфектирани три от неговите деца и новата му партньорка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР