Бившият италиански национал Даниеле Де Роси бе уволнен като треньор

...
Бившият италиански национал Даниеле Де Роси бе уволнен като треньор
Коментари Харесай

Загуба от отбора на Петко Христов доведе до ново уволнение на световен шампион

Бившият италиански национал Даниеле Де Роси бе уволнен като треньор на СПАЛ от Серия " Б ", оповестиха от клуба във вторник. Негов правоприемник ще бъде Масимо Одо.

Легендата на Рома бе назначен на поста през октомври, само че единствено четири месеца по-късно той завърши случката си като старши треньор, което бе първият му сходен виновен пост в кариерата. Световният първенец от 2006-а и щабът му бяха освободени, защото СПАЛ е 18-о място в класирането, в зоната на изпадащите, и позволи три следващи загуби в шампионата. Последната от тях беше с 1:2 от Венеция на Петко Христов, като по този начин Де Роси последва ориста на Фабио Канаваро, който беше освободен като ментор на Беневенто преди 10 дни точно след проваляне от „ крилатите лъвове “. Някогашният халф имаше контракт с клуба до 2024-та, само че няма да го извърши, откакто завоюва единствено 3 победи в 16 мача със СПАЛ.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР