Бившият италиански национал Антонио Касано заяви, че не е окачил

...
Бившият италиански национал Антонио Касано заяви, че не е окачил
Коментари Харесай

Касано не се е отказал - чака добра оферта

Бившият италиански национал Антонио Касано съобщи, че не е окачил бутонките на пирона и чака добра оферта, която да го върне към терена. Нападателят не е играл от 2016 година, когато за последно носеше екипа на Сампдория. След това той подписа с Верона, бе показан публично като ново попълнение, само че след няколко дни сензационно разгласи, че има потребност да е покрай фамилията си и стопира с футбола.

" Аз към момента съм футболист, тъй като упражнявам всеки ден. Засега обаче не получавам положителни предложения. Всички си мислят, че съм се отказал, само че това не е по този начин. Дойде ли подобаващото предложение, скачам самоуверено напред. Свалих килограми, към този момент нямам коремче. В момента тежа 85 кг, колкото бях на международното състезание в Бразилия ", показа 35-годишният Касано пред " Кориере дело Спорт ".

" Всяка заран ставам в 7:00 часа. След това повеждам децата на учебно заведение и стартирам да упражнявам. Заниманието трае 60 минути. Следобед върша втора подготовка - сред 14:30 и 15:30 часа. След това се окъпвам и прибирам децата у дома. Прекарвам времето до вечеря в игра с дребните, усещам се чудесно. Чакам оферта! В Серия " А " има трима същински първенци: Гонсало Игуаин, Миралем Пянич и Джиджи Буфон ", добави някогашният състезател на Рома, Реал Мадрид, Милан, Интер и Парма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР