Бившият италиански национал Антонио Касано направи поредното си смело изказване,

...
Бившият италиански национал Антонио Касано направи поредното си смело изказване,
Коментари Харесай

Касано с призив към Роналдо: Оттегли се!

Бившият италиански национал Антонио Касано направи следващото си самоуверено изявление, като този път прикани суперзвездата Кристиано Роналдо да се отдръпна. Както е известно, тогавашният нападател не е почитател на португалския футболист на Манчестър Юнайтед, като и преди е правил мнения срещу CR7. Той не пропусна опцията също по този начин да похвали аржентинския си любим от Пари Сен ЖерменЛионел Меси.
 Кристиано да сяда на пейката и в националния тим, желаят в Португалия Кристиано да сяда на пейката и в националния тим, желаят в Португалия
“Човек като Кристиано би трябвало да обича себе си. Ако не можеш повече, би трябвало да спреш. Това предписание важи за всички спортове. Той завоюва всичко и беше свръхестествен. Сега обаче е време да се отдръпна. Имам огромно почитание към Роналдо, само че не го одобрявам като състезател. Меси е като Диего Марадона. Той трябваше да напусне Аржентина на 14-годишна възраст и да се оправи със съществени физически проблеми (ниския растеж - б.р.), което приказва за саможертви ”, съобщи Касано в подкаста Cabine Desportiva.

Самият той приключи футболната си кариера през 2018-а на 36, откакто повече от година нямаше тим. Кристиано пък е на 37 години и още преди края на този сезон ще навърши 38.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР