Бившият италиански национал Антонио Касано коментира трансфера на в .

...
Бившият италиански национал Антонио Касано коментира трансфера на в .
Коментари Харесай

Бивш национал заклейми трансфера на Влахович в Ювентус

Бившият италиански национал Антонио Касано разяснява прехвърлянето на в . Касано, който е прочут с хапливия си език укори " бианконерите ", като счете, че привличането на сърбина е рисковано и той е трябвало да избере Висшата лига.
" Според мен това е погрешно решение. За подобен вид футболист ми се коства, че е нужна промеждутъчна крачка, да вземем за пример в такива тимове като Арсенал, Тотнъм, или Севиля, където неотдавна отиде Антони Марсиал. Влахович може да стане мощен футболист, само че това е рискована стъпка, тъй като той би трябвало да покаже повече, в сравнение с във Фиорентина ", сподели Касано.
" Той ще има някои компликации, включително поради обстоятелството, че Ювентус сега играе едва. Освен това не виждам той да си пасва с новите си съотборници. Казано в резюме, това е рискована инвестиция както за Ювентус, по този начин и за футболиста ", добави той.
Ювентус притегли Влахович за сумата от 70 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси. Сръбският голмайстор беше показан в новия си клуб точно на 22-рия си рожден ден. Влахович споделя обща орис с

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР