Бившият италиански национал Антонио Касано изрази поредното си интересно и

...
Бившият италиански национал Антонио Касано изрази поредното си интересно и
Коментари Харесай

Касано с интересно мнение: Ако съм в Милан, взимам Влахович

Бившият италиански национал Антонио Касано изрази следващото си забавно и ексцентрично мнение. Футболистът, прочут с буйния си и невъздържен манталитет, показа, че един от някогашните му клубове Милан би трябвало да направи всичко допустимо да открадне Душан Влахович от Ювентус.

„ Ако бях на мястото на Милан, бих избрал Влахович “, сподели Касано. „ Ако си в Шампионската лига, би трябвало да разполагаш със мощен нападател. Милан взе Ибра в друга обстановка, това беше добре, Жиру обаче в никакъв случай не е надхвърлял 15 гола в кариерата си “.

„ Милан прави изключителна работа и има един от най-хубавите вратари в света, те са подсигурени в халфовата линия, имат и Леао. Но в случай че би трябвало да създадат една покупка, дано да е влагане от 50-60 милиона и да се подпише с Влахович ”, разяснява Касано, който е наясно с сложната обстановка на сърбина в Юве.

„ Ако Пиоли докара Милан до топ 4, клубът би трябвало да направи жертви за него, финансови жертви. И дублирам, ще се съсредоточа върху Влахович, който ще желае да се върне към положителните си дни, а Ювентус ще би трябвало да направи избор – Алегри или Влахович “, приключи Касано, съгласно който наставникът от Ливорно и таранът не се схващат изключително добре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР