Бившият испански национал по баскетбол Шави Фернандес е бил насилствено

...
Бившият испански национал по баскетбол Шави Фернандес е бил насилствено
Коментари Харесай

Бивш испански национал насилствено спрян да гласува на референдума

Бившият испански национал по баскетбол Шави Фернандес е бил принудително спрян да гласоподава на референдума за самостоятелност на Каталуня. Той разгласи, че органите на реда от гуардия сивил не са му разрешили да даде своя избор в в началото избраната секция.

Снимки демонстрират по какъв начин Фернандес е изнесен на мощ от двама служители на реда от постройката, като е заловен за краката и ръцете.

Фернандес изясни, че е имал желание да гласоподава срещу отцепването на Каталуня от Испания, само че след проявената експанзия по отношение на него е трансформирал мнението си.

Шави Фернандес е дал своя вот в друга секция и е пуснал своя избор за самостоятелна Каталуня.

Шави и Пуйол жигосаха полицейските произволи

„ Моят татко е галисиец, моята майка е от Кантабрия. Аз живеех в Хихон и Кантабрия. Имам 52 мача за националния тим на Испания по баскетбол. Харесва ми Испания и нямам никакви патриотични сантименти. Политиците, които се намират във властта обаче не схванаха обстановката, в която се намират. Сигурен съм, че проявата на експанзия не е трансформирала единствено моето мнение, а и на още доста хора, които са отишли до урните, с цел да гласоподават за самостоятелност на Каталуня, откакто са станали очевидци на дейностите на гуардия сивил “, разяснява Фернандес.

Напрежение в Барселона поради референдума
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР