Бившият испански крал Хуан Карлос I отбеляза 86-тия си рожден

...
Бившият испански крал Хуан Карлос I отбеляза 86-тия си рожден
Коментари Харесай

Хуан Карлос отпразнува рождения си ден в Абу Даби

Бившият испански крал Хуан Карлос I означи 86-тия си рожден ден в наличието на част от фамилията си и на доста от приятелите си в Абу Даби. Той живее в Обединените арабски емирства от август 2020 година, когато избяга от испанското правораздаване поради неплатени налози и обвинявания в корупция.

Според испанските медии на празненството са участвали 80 души, измежду които двете му дъщери, инфантите Елена и Кристина и техните деца. Видимо е било отсъствието на настоящия испански крал Фелипе Шести и брачната половинка му кралица Летисия, както и на престолонаследничката принцеса Леонор и сестра ѝ. Не е участвала и брачната половинка на някогашния крал – кралица София, само че за сметка на това той е бил съпроводен от жена, чието име не се загатва, само че се прецизира, че тя я до него, откогато напусна Испания., предава БНР. 

„ Срещу някогашния крал към този момент няма висящи каузи, по тази причина той може да прави каквото изиска, стига да не се меси в политиката “ е коментарът на неизвестен негов другар, представен от медиите. 

На тържеството, което е почнало на обяд в огромен хотел, а по-късно е траяло като вечеря в частното му имение, Хуан Карлос Първи в прочувствена тирада е благодарил на всички присъстващи, за това „ че са си създали труда да дойдат и да го уважат “ и е заречен на идващия си рожден ден да бъде още по-добре физически, с цел да взе участие и в танците. 

Чувството му за комизъм е оценено от дворцовите публицисти, които напомнят, че монархът се придвижва с патерици, а от време на време и с инвалидна количка поради проблеми със ставите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР