Бившият играч на ЦСКА - Тиаго Силва, който освен в

...
Бившият играч на ЦСКА - Тиаго Силва, който освен в
Коментари Харесай

Тиаго Силва: В България казват, че моите момчета не стават, а един от тях вече струва 30 млн. евро

Бившият състезател на ЦСКА - Тиаго Силва, който с изключение на в строителния бизнес, се изявява и като футболен сътрудник, разяснява равнището на Първа лига и за какво до момента негови клиенти не са заиграли в нашия шампионат. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Меридиан Мач ":
 Мартин Минчев от Черно море към момента е трансферна цел №1 за ЦСКА
Мартин Минчев от Черно море към момента е трансферна цел №1 за ЦСКА

Шансът за триумф на " армейците " обаче не е огромен

" Хората, от които зависи мои футболисти да бъдат трансферирани в България споделят, че моите момчета не стават. Няма нищо. Аз не се тормозя. Нека вземат играчи, каквито си желаят. Гледат видео и вземат решение. Само ще разкрия, че бях предложил Алекс Телес. Не видяха нищо в него. Сега е в Порто, който ще го продаде за минимум 30 млн. евро ".

" Млади бразилци са идеални за българското състезание. Да ги вземат на по 17-18 години. Момчета, които ще могат да се развият и след една година или две да бъдат продадени преференциално. Като цяло българските тимове би трябвало да работят с по-млади играчи. На по 20-21 години. Така по-лесно ще могат да се устоят от прехвърляния ".

" Следя Първа лига, само че равнището спадна доста. Лудогорец само съумява да взема играчи на равнище, които са класа. Няма по какъв начин да искаш голмайстор, който в действителност да вкарва голове и да има заплата под 40-50 хиляди евро. За да имаш сполучлив състезател, той би трябвало да има опит и в мощни тимове, както и против мощни противници ".
 Трансфер по време на изключително състояние! Берое показа нов!
Трансфер по време на изключително състояние! Берое показа нов!

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР